30-5-2011


Beste Michiel,

Ik weet niet of jou weekend ook zo mooi is geweest als de onze… misschien ben je ondertussen vader geworden …… Maar wij hebben het in ieder geval FANTASTISCH gehad… Ik had niet verwacht dat we op Terschelling zouden komen. Maar het is ons toch gelukt! En zeker dankzij Marijn en Gijs… en het schip De Arend zelf niet te vergeten. – Wat een prachtige boot heb je daarmee.. Een geweldige zeiler.. Die ook best wat wind kan gebruiken.. Helemaal TOP. Ook binnen is alles OKE. Nog niet helemaal af en er moet nog een beetje sfeer in komen. (Het is nog zo nieuw allemaal) maar dat komt wel. De oven en fornuis zijn helemaal TOP. Verder alles prima in orde!

Aan Marijn heb je zeker ook een hele goede schipper! Een klasse schipper… die weet wat hij doet. Goed kan varen. De boot in zijn macht heeft en zeker ook aan de opvarenden een veilig gevoel geeft.

Michiel.. ik weet het denk ik wel zeker. Maar volgend jaar gaan we weer…en dan zeker weer met de Arend. We houden kontakt. Ik zal je later nog wel mooie plaatjes mailen…

Heel veel succes verder.

Groeten
Kees Modderman + de rest.

gastenboek_kees1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 7 =