Lieve Ieke, beste Michiel,
Ik wil jullie bedanken voor een enerverende beurtveer! Behalve dat het gezellig was aan boord, hebben we ook een goed resultaat behaald zag ik op de site van de zeilvracht.nl

5e overall is een prachtige klassering, alleen de echte wedstrijdzeilers met snelle schepen zijn voor de Arend geeindigd. Voor de zes havens waar we een briefkaart moesten posten, en waar in
de “lichte gebieden” vanaf de havenmonding geen motorgebruik was toegestaan, hebben we ook een mooie tijd neergezet. 181 minuten gezamenlijk voor de zes havenplaatsen getuigt van vakmanschap, en we zetten daarmee de op een na snelste tijd neer!  Je kent je schip goed, en weet goed in te schatten wat er wel-of-niet mogelijk is.

Ook op het ruime IJsselmeer durfde je zeil te zetten en het was opwindend om met een snelheid van acht en negen knopen over het grote nachtelijke meer te denderen.

De bemanning en de gasten die er waren, was prettig en goed gezelschap, ook het laatste stuk jagen naar de finish in Workum ging gesmeerd met tien bemanningsleden in de jaaglijn.

Bedankt en tot volgend jaar!
Jan van Aartrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =