Vier de jaarwisseling op Terschelling

2022 organiseren wij een reis met oud en nieuw naar Terschelling

Programma 2022/2023

29.12 Inschepen in Harlingen

30.12 zeilen naar Terschelling

31.12 liggen en vieren

01.01 terug varen naar Harlingen

Oud en nieuw vieren in de haven van Terschelling is een belevenis: Tientallen schepen luiden dan het jaar uit met misthoorns en de lucht kleurt rood van het afgeschoten noodvuurwerk. Vrijdag 30 december vertrekken we uit Harlingen en dan gaan we op naar Terschelling. Daar blijven we oudejaarsdag liggen zodat iedereen kan genieten van wat het eiland te bieden heeft, terwijl de schipper oliebollen bakt. Nieuwjaarsdag zeilen we weer naar Harlingen waar iedereen in de loop van de middag ontscheept.

Oud en nieuw reisPrijzen 2022

Prijzen kunnen afwijken

Volwassenen

Kinderen

12 t/m 16 jaar

Kinderen

t/m 11 jaar

€ 15,00

STO-Garant: per boeking

€ 385

p.p.

20% korting

p.p.

30% korting

p.p.


De prijzen zijn inclusief alle maaltijden en dranken, havengelden etc. geen verdere bijkomende kosten dus.

De prijs is inclusief eten en drinken. Het is mogelijk zelf dranken mee te nemen. Bij onze reizen is er geen kok mee aan boord, koken doen we samen (met wie zin heeft om te helpen) en in overleg. Het is juist leuk om zo samen iets te doen, en bovendien sparen we zo de kok uit. Die betaal je dus ook niet. Voor zover nodig zijn bij inschepen de boodschappen aan boord, en de bemanning zorgt voor de coördinatie van de boodschappen en het koken.

U bent geïnteresseerd?

Vul hier onder het contactformulier in en reserveer plaatsen aan boord tijdens de reis. Michiel neemt dan contact op met u en hij beantwoordt alle vragen betreffende en de zeiltocht en de boeking.