Verjaardag? Bedrijfsuitje? Daagje uitwaaien?

Scheep in op zeilend monument klipper “Hoop Doet Leven” uit 1892, of “Spes Nova” uit 1893. Voor een avontuurlijke zeiltocht ’s middags met zwemmen vanaf het schip, een avond zeiltocht met een prachtige zonsondergang, of voor een hele dag IJsselmeer zeilen.

Een prima gelegenheid voor een dagje zeilen met het gezin, of met vrienden. Kinderen zijn van harte welkom. De Hoop Doet Leven is heel geschikt voor kinderen, met een goede dichte reling, en een overzichtelijk dek.
Er zijn kinderzwemvesten aan boord. Meezeilen met bijvoorbeeld een middagtocht is ook een goede gelegenheid om eens kennis te maken met het zeilen op een groot schip.

In het zomerseizoen maken we regelmatig korte tochten, als er tochten gepland zijn dan staan ze 1 tot 2 weken van te voren op deze pagina. In het voorjaar, het najaar, maar ook in de winter is het ook mogelijk zo’n tocht te maken. Dat kan dan alleen op afspraak. Het minimum aantal plaatsen dat dan betaald moet worden is 20. Een avondtocht is alleen in de zomer mogelijk als het lang licht is.

Programma binnenkort op deze pagina.

Voor alle tochten geldt: afvaart vanuit Stavoren. Prijzen inclusief kopje koffie of thee. Gekoelde dranken aan boord verkrijgbaar.
De tocht gaat door bij tenminste 20 deelnemers,  Reserveren verplicht.

In voorseizoen, naseizoen en winter.