Waddenzee zeilen in de winter.

Lekker eten van wilde gans, gebraden in de kombuis. Zeilen over de Waddenzee met prachtig strijklicht. Daarna een wandeling in de duinen met warme chocolademelk in een strandtent als toetje. Wil je er ook even tussenuit met kerst? Dit is het recept!
In de Kerstvakantie maken we weer een paar gezellige winterzeiltochten. Bij ons aan boord van de “Hoop Doet Leven” vind je kleine groepen met leuke mensen! Vaar mee met ons comfortabele zeilschip. Maak bijvoorbeeld een zeilreis naar Terschelling met de kerstdagen of met oud en nieuw.

Ons schip biedt plaats aan maximaal 20 passagiers. Het is voorzien van centrale verwarming in het dagverblijf en in alle hutten. Waardoor het prima geschikt is voor een verblijf in de winter!

Winterzeilen is een belevenis. De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren. Zowel op het verlaten water als in de stille havens proef je het avontuur. Weliswaar is het natuurlijk wat kouder aan dek maar met dikke kleren aan gaat het prima buiten. Binnen brandt ook overdag de centrale verwarming voor wie het toch koud krijgt. En ’s avonds zitten we gezellig onderdeks en drinken we warme chocolademelk met een stroopwafel erbij.

Elke winter maken we een paar zeiltochten in de kerstvakantie. Het gaat naar Terschelling of een andere haven aan de Waddenzee of het IJsselmeer. Zo gaan we bijvoorbeeld een paar dagen varen rond Kerst en rond de Jaarwisseling, met als reisdoel Terschelling. Deze tochten staan open voor individuele inschrijvingen, maar ook voor bijvoorbeeld gezinnen of een groepje vrienden.

Het is ook mogelijk om het hele schip te huren voor uw eigen groep. Dit kan in de kerstvakantie maar ook in de andere wintermaanden.