Scheepsinterieur van zeilschip “Hoop Doet Leven”

Onderdeks is dit schip warm en gezellig.

Als je de trap afgaat kom je in het portaal dat toegang geeft tot de ruime, lichte en stijlvolle verblijfsaccomodatie. Het interieur is met veel gevoel voor detail opgetrokken in Engelse landhuisstijl met veel kersenhout en lichte kleuren als afwerking. In het grote dagverblijf staan 3 tafels die ruim zitplaas bieden aan iedereen en er is een grote open keuken met een professioneel fornuis. De hutten zijn ruim opgezet en bieden voldoende bergruimte voor bagage. Er zijn 3 douches en 3 wc’s verdeeld over het schip.

16 slaapplaatsen bevinden zich in 6 hutten in het voorschip, 4 slaapplaatsen in 2 hutten in het achterschip.

 

Overal in het schip, ook in elke hut, bevinden zich grote dakvensters die open kunnen zodat er overal voldoende licht en ventilatie is. Elke ruimte in het schip is voorzien van warm en koud stromend water, cv en 230 volts stopcontacten. 

Aan de tafels is plaats genoeg voor iedereen. Als je de tafels tegen elkaar schuift zitten we met de hele groep gezellig aan één grote tafel. 

De speciaal voor het schip gemaakte houten keuken is een pronkstuk. Hier vindt je alle soorten potten en pannen en keukengerei die je maar nodig kunt hebben om een lekkere maaltijd te bereiden. Er is een groot werkblad, een fornuis met oven en kookplaat met 6 pitten en twee spoelbakken met warm en koud stromend water. Voor de verswaren en dranken staan er een grote koelkasten en een vriezer aan boord. 

Er zijn 3 douches en 3 wc’s aan boord

De slaaphutten zijn voorzien van goede bedden, stromend water, bergruimte, een 230 volts stopcontact en cv. Elke hut is goed te ventileren. Er zijn 20 slaapplaatsen verdeeld over 5 tweepersoons hutten en 2 vierpersoons hutten. Een van de tweepersoons hutten heeft een twee persoons bed.

plattegrond “Hoop Doet Leven”


U bent geïnteresseerd?

Vul hier onder het contactformulier in en reserveer plaatsen aan boord tijdens de familiezeilreis. Michiel neemt dan contact op met u en hij beantwoordt alle vragen betreffende en de zeiltocht en de boeking.